Demo vraagt 1e kamerleden hun hart voor vrijheid te laten spreken

Ik vind het toch heel grappig dat men naïef genoeg is om politici en de koning te vragen hun hart te gebruiken. Ten eerste, zo zet men zichzelf in een zwakke, genade zoekende, positie. Ten tweede, zijn dat zeer pragmatische en ook vaak psychopathische mensen. We zijn voor hun niet meer dan middelen. Sterker nog, het plan dat ze nu aan het uitvoeren zijn:

Crazy COVID plan for 2021

was decennia lang aan het voorbereiden geweest. En daar hebben we een sluitend bewijs voor:

Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Denken jullie nu voor het echt dat ze dit plan zo maar gaan stoppen? Ze zijn er absoluut bewust van waar ze mee bezig zijn. Ze zijn daar al lang geleden akkoord mee gegaan.

Waarom dan roept men voor “vreedzaamheid en liefde”? Want dit gaat zeker niet werken… Ik vermoed dat simpelweg door dat:

NU ZEKER: VirusWaarheid.nl is toch een opstelling!

Een neppe organisatie met een hoofddoel potentiële probleemmakers te verzamelen en onder de controle te houden totdat het plan af is.

De echte protesten vinden plaats in:

  1. Engeland: “Thousands protest COVID-19 restrictions in Trafalgar Square, London.”
  2. Australië: “Spoednieuws: Revolutie in Australië begint nu?!”
  3. Italië: “Naples EXPLODES as residents fight police over new COVID lockdown”

en andere landen, maar niet hier in Nederland, dankzij VirusWaarheid.nl.

Hier delen we maar liefde en haartjes met de mensen die onze economie en samenleving bewust kapot maken … ik vind het wel ironisch … De actiedeelnemers zeggen zelfs:

“Het was super, we stonden gewoon te huilen … zo mooi … zo verbonden met elkaar ❤

En dit is persoonlijk ook heel lief en zeer emotioneel, maar het voorspel is dat bij 2025 de populatie van Nederland wordt 16 in plaats van 17 miljoen. Dus niet alleen geen groei maar zelfs een daling door de 1.000.000 extra sterfte.

Dus, alsjeblieft reëel blijven! Knuffelen en huilen … dit gaat ons niet helpen!

PS: Dit is allemaal mijn persoonlijke mening en is geen oproep tot protest of geweld of ongehoorzaamheid. Ik constateer het maar.